De activiteiten vinden plaats op sportpark De Eendracht.
De activiteiten vinden plaats op sportpark De Eendracht. Barry Wensink

Buurtvereniging Hulshorst komt met plannen Koningsdag

4 februari 2024 om 06:00 Activiteiten

Buurtvereniging Hulshorst heeft als eerste de plannen voor Koningsdag gepresenteerd. Dit jaar in samenwerking met voetbalvereniging Hulshorst. De activiteiten vinden dan ook grotendeels plaats op sportpark De Eendracht aan de Brandweg.

Om half elf ’s morgens is er een inloop met oranjekoek, om half twaalf gevolgd door de aubade die wordt afgenomen door burgemeester Céline Blom. Om half één is het opstellen voor de gebruikelijke optocht die om één uur vertrekt. De tocht eindigt na een rondrit door Hulshorst op het parkeerterrein van manege De Bullen Enk. Om twee uur is de prijsuitreiking plaats op het terrein van de voetbalvereniging.

Vanaf twee uur zijn er volop activiteiten. Onder meer een markt en een kleedjesmarkt, een springkussen voor de jeugd, katapult schieten, spijker slaan, een grabbeljurk en jeu de boules. Ook zijn er eetkraampjes en een loterij.

Om half drie start hier de meerkamp. Ploegen mogen uit maximaal negen mensen en een coach bestaan. De laatsten gaan als afsluiting spiekerbroek hangen. Opgave van teams is mogelijk via 06-41964899. De prijsuitreiking is na afloop. Daarna is er tot elf uur ’s avonds een muzikaal feest.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie