Afbeelding
Stichting Welzijn Nunspeet

Geslaagde editie Girls United Nunspeet

9 mei 2024 om 19:12 Evenementen Ingezonden

“Het was te gezellig”, was het enige puntje van kritiek dat we kregen van Hannah. Ook Lynn kon geen tips benoemen: “Het is perfect”.  We hebben dan ook een dikke 9 gekregen als gemiddelde cijfer op de door de meiden ingevulde enquêtes van ons Girls United Nunspeet evenement op dinsdag 7 mei 2024.

Wij hebben ontzettend genoten van het enthousiasme van de meiden en de lol die ze met elkaar hebben gehad. We hebben mooie momenten van nieuwe verbindingen mogen zien en zelf ook mogen ervaren. Dit was dan ook ons grootste doel met dit evenement en dat is zeker geslaagd.

Allereerst hebben we de voorstelling  ‘Anne, 12 jaar, wordt een groot succes’ met alle meiden bekeken. De voorstelling heeft als boodschap dat je vaak voor jezelf en voor anderen wil uitblinken, maar dat dat helemaal niet hoeft. Anne komt erachter, door middel van het proberen van zoveel mogelijk Annes, dat ze eigenlijk het leukste is als ze gewoon zichzelf is. Anne was voor de meiden heel herkenbaar, waardoor er vanuit de zaal met haar werd meegeleefd.  

Met vele sponsoren hebben we dit evenement kunnen opzetten, nogmaals dank hiervoor! Zo hebben we cakepops kunnen maken en versieren, drinken en een snack kunnen aanbieden en de vrijwilligers kunnen voorzien van een lunch met dank aan de sponsoring van de Jumbo Binnendijk Nunspeet, Albert Heijn Nunspeet, Cafetaria HappyFood en Snackbar ’t Eiland Vol Smaak.  

Daarnaast hebben we met behulp van onze vrijwilligers de haren van de meiden kunnen stylen en happystone fotohouders, vriendschapskettingen en sleutelhangers van leer kunnen maken. De meiden konden verder hun energie kwijt tijdens het lasergamen en archery tag. Zonder de hulp van onze vrijwilligers was dit niet gelukt.

Aan het einde van de middag hebben we nog een leuke winactie kunnen doen aan de hand van de ingevulde enquêtes. We hebben vier cadeaubonnen mogen weggeven van Hair by Sisters, EB HAIR en Cafetaria Marktzicht. Als afsluiting van dit geslaagde evenement hebben we de meiden nog een goodiebag mee kunnen geven met een dank aan Di Verso ’t Ijscafé en Hema Nunspeet.

Tot slot willen we het Sport- en Preventieakkoord, Huib van de Vecht Stichting en Tafelronde 156 Nunspeet ook nog bedanken voor hun sponsoring!

Het was een top dag!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie