vv Hulshorst in actie.
vv Hulshorst in actie. Willemien van Duinen

Zilveren Schoenen: winst voor Hulshorst; zwak optreden Nunspeet

2 oktober 2023 om 15:00 Algemeen

Die Max Lamberink van Elburger Sportclub! Er zijn nog maar twee wedstrijden gespeeld en hij heeft er al vijf in liggen. Vorig seizoen had de topscorer een heel seizoen nodig om dertien keer juichend naar de middenstip terug te keren. Maar dat was dan ook het seizoen van de massale improductiviteit. Vooralsnog doet Lamberink zijn voornaam eer aan: hij gaat voor Max….

Dick van der Veen

In de sector Aanvallend lopen WHC en ESC weg van de concurrentie. Verdedigend kondigt zich een nieuw gevecht tussen WHC en Hulshorst aan. Als we de resultaten van het afgelopen weekend tegen het licht houden, dan spring de 6-5 van ESC tegen CSV er uit, Nunspeet kwam bij Unicum zwak uit de startblokken. In de vijfde klasse drie punten voor zowel Noord Veluwe Boys als Hulshorst. Het heeft er in de derde klasse alles van weg dat de drie regionale ploegen een onderling gevecht voeren om de negende plek of hoger te halen teneinde aan de nacompetitie te ontkomen. Elspeet heeft na de degradatie het lek nog niet boven water. Ook DSV61 weet nu dat het een trede lager op de ladder ook knokken is voor resultaat, maar de 3-3 in Wapenveld tegen WZC is een hoopvol teken. 

Vergeten we vooral niet de tweede zege van WHC in Hengelo tegen Alcides. De Wezepers liggen goed op koers. Komend weekend moet WHC op Mulderssingel Sparta Enschede er onder houden om de koppositie meer reliëf te geven. Nunspeet mag tegen Heerde geen fout maken en daarmee de foute competitiestart compenseren. Er liggen dit seizoen nog heel wat derby’s in het verschiet. Als het allemaal zo enerverend is als afgelopen zaterdag in Oosterwolde dan staat ons wat te wachten.


AANVALLEND:

1.ESC 10 goals, 2.WHC 9, 3.OWIOS en DSV61 4, 5.Noord Veluwe Boys 3, 6.VSCO61, ’t Harde,Nunspeet en Hulshorst 2, 10.Elspeet 1.

VERDEDIGEND:

1.WHC en Hulshorst 1 tegentreffer, 3.VSCO61 en ’t Harde 2, 5.Noord Veluwe Boys 3,6.OWIOS en Nunspeet 4, 8. Elspeet en DSV61 6, 10.ESC 7,

TOPSCORERS: 

1. Max Lamberink (ESC) 5 doelpunten, 2. Thijs Dekker (WHC), Jelle Post(WHC), Belan Zend (WHC), Danny Bovendorp (ESC), Corné Hamelink (OWIOS) en JasperSchut (OWIOS) 2

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie